Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC in moeilijkheden, analisten

De laatste Bitcoin-prijsvoorspellingen komen sterk naar voren voor een waarschijnlijke prijsdaling.

De koning van de cryptocurrency Bitcoin BTC zag op 8 oktober een prijsstijging van $10600 naar $10900 springen. De volgende dag zag het de prijs weer stijgen tot de $11000 en sindsdien handelt het boven die grens.

In de laatste 24 uur zag de Bitcoin Rush enige schommelingen dalen tot de $11222, terwijl $11200 nog steeds een sterke ondersteuning is. Na de dip zag Bitcoin een flitsende stijging naar de $11400 range.

Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC in moeilijkheden, analisten 3Bitcoin-prijsvoorspelling

De Bitcoin-prijs was 24 uur hoog op het moment van schrijven en het laagste punt was gemarkeerd rond de GMT-tijd van de middag op de $11222, terwijl de prijs het hoogst was gemarkeerd op de $11700. We kunnen het hoofd en de schouder zien stijgen rond dezelfde tijd en volgens het patroon heeft de Bitcoin-prijs voornamelijk gehandeld onder de $11500. Op het moment van schrijven staat de Bitcoin-prijs op $11520 mark.

Crypto-donatie: Amerikaanse presidentskandidaat, Jo Jorgensen opent voor donatie in Bitcoin…
Stabiele muntregeling: G20 roept op tot implementatie van reguleringsnormen
Ripple’s CTO, David Schwartz betreurt het verkopen van 40.000 ETH voor $1 per stuk.
Etherische prijsvoorspelling voor $400 is op

Bitcoin-prijsvoorspelling: Wat verwachten de analisten?

Handelsanalist BitcornBern legt in zijn Bitcoin-prijsvoorspelling uit dat de huidige high slechts een fake out is en dat de king of cryptocurrency misschien wel terugvalt naar de $9500 mark.

De analist legt uit dat ondanks dat de prijs omhoog gaat, er waarschijnlijk een vals spel in actie is. Hij baseert zijn analyse op de zwakke Relative Strength Index (RSI) resultaten, die een verborgen bearish divergentie op de dagelijkse schaal laat zien. Hij ziet verder dat het handelsvolume ook krimpt in plaats van toeneemt, wat een reden te meer is om een nepmarktzwaai te verwachten. De koersactie is echter nog niet uitgespeeld.

Een andere befaamde Trading View analist Solldy legt in zijn prijsvoorspellingsgrafiek uit dat de koning op het moment van schrijven erg wankel is en zeer waarschijnlijk een terugval zal zien naar de huidige ondersteuningsniveaus onder de $11000 range.

Solldy gelooft dat de cryptocurrency waarschijnlijk zal dalen tot de $11300 steunniveaus in het huidige scenario en als het er niet in slaagt om dat niveau te handhaven kan het verder dalen tot de $10900 steunniveaus.

BitcornBern en Solldy zijn niet de enige analisten die een daling verwachten, Compatible Trading System legt ook uit dat een bearish move zeer waarschijnlijk gebaseerd is op een bearish butterfly patroon dat zich vormt op de grafieken.
Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC in moeilijkheden, analisten 6

Systemen verwachten echter een lagere daling in de richting van de $11098, gebaseerd op het bearish vlinderpatroon dat zichtbaar is op de drie maanden durende Bitcoin-grafieken.

Legend Trader 1980 biedt de handelaren enige mentale opluchting door uit te leggen dat er een bearish divergentie is op de 4-uurs koersgrafieken. Hij legt uit dat de king of cryptocurrency momenteel handelt in de oververkochte zones, dus een dip naar $11087 mark is zeer waarschijnlijk, maar dat zal niet het einde zijn.

Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC in moeilijkheden, analisten 7

De legende gaat dat de Bitcoin-prijs na de verwachte correctie weer gaat stijgen en naar de langverwachte $12000 hoogte gaat. Hij verwacht dat de prijsactie zich in een langzaam patroon zal afspelen in plaats van in een flitscrash. Gezien de huidige marktinstabiliteit en mogelijke FoMo die tegen de prijsstabiliteit van Bitcoin werkt, wordt voorzichtig handelen geadviseerd.