Bitcoin trender i et sentralt territorium, vil det bryte eller holde på?

  • Bitcoin-sving innen $ 15,150 og $ 15,350 har skapt en avgjørende fase der en mulig brudd eller sammenbrudd kan forventes
  • Tvert imot viser de to årene Bitcoin-dynamikken, at eiendelen opprettholder en bullish trend enn å være bearish.

En liten korreksjon ventet

De siste par dagene var ikke fruktbart for Bitcoin ettersom prisen gled dårlig på grunn av noen eksterne faktorer. Imidlertid klarte BTC-prisen å øke over $ 15 000 000 innen en liten tidsramme.

Foreløpig ser Bitcoin-prisen ut til å ha trendet i et veldig betydelig område som kan resultere i enten et breakout eller en bratt krasj.

Som du kan se timekartet til BTCUSD, konsolideres BTC-prisen mot en mulig sammenbrudd. Videre har det blitt avvist på $ 15.500 og flere ganger på $ 15.450 og opprettholdt sterkt innenfor trekanten.

Derfor, med tanke på teknisk analyse, kan det spekuleres i at Bitcoin-prisen kan komme inn i en korreksjonsfase som kan trekke tilbake prisen nær $ 15.000 eller kanskje også under. Imidlertid er bitcoin-oksekjøringen i de kommende tider nært forestående.

Bitcoin’s Bullish Trend siden 2019

Bitcoin kan betraktes som en av de konsistente eiendelene blant de andre kryptoene. Siden boble sprakk i 2018, viser Bitcoin en sterk fasthet for å følge den bullish trenden i stedet for å falle i bearish brønner.

En anonym finansrådgiver og bankmann ved navn Crypto Wolf nevnte også det betydelige skiftet i dynamikken siden februar 2019.

Derfor vurderer vi den nåværende Bitcoin-prisen som er malt rød ved å miste 2,89 prosent på $ 15 271, og den tekniske analysen forventes at prisen vil gli ned ytterligere. Men med tanke på Bitcoins dynamikk de siste par årene, er det kjent å komme seg i en veldig liten tidsramme.